David Denes: Self-interview

5

N-am stat niciodată să mă gândesc prea mult când mi-am facut un selfie, e o stare la momentul respectiv, dacă stau să mă gândesc nu iese nimic. Mă inspiră tot, lumina care curge printre jaluzelele din balcon, Mitzura (pisica) care face selfie-ul să fie perfect, muzica pe care o ascult la momenul respectiv.

 

2
Mitzura este o ființă specială. Cât am locuit acasă (la țară), cu ai mei, toată lumea avea o pisică ca a mea, și pe toate le chema Miți. Mereu mi-am dorit și eu o Mitzi a mea și, după câțiva ani, de ziua mea am primit o pisică, pe care am botezat-o Mitzura. Era exact ca toate pisicile de acasă, mică, grasă și tigrată :) ) I-am pus numele ăsta pentru că îmi aduce aminte de acasă.
Ascult doar mix-uri, îmi place techno și muzica de festival. Îmi dă un vibe bun și un sentiment de libertate, de tinerețe fără bătrânețe.

Sunt eu în imagine, dar altfel de cum sunt în fiecare zi, e un fel de a mă exprima, deși de multe ori e înteles greșit. Poate din din cauza tatuajelor, poate pentru că imaginile sunt alb negru…

IMG_0448 3
Primesc uneori replici de genul: ah, ești plin de tatuaje, te droghezi, esti varză. Bună ziua România :) )
Tatuajele m-au ajutat să am mai multa încredere în mine. Până sa le am nu arătam pic de piele, acum nu mai am o problema cu asta și fotografiile cred că asta arată. Exorcizare :)

Nah, nu știu.. N-aș putea să zic mai multe pentru că, de fapt, e trist in spatele selfie-urilor.

222

 

 

6

 David Denes e din Sântămărie, Alba, un sat mic cu oameni ca la țară. A plecat de acasă la 19 ani pentru a fi liber și pentru a scăpa de prejudecățile oamenilor de la țară. Lucrează de 6 ani ca hairstylist și locuiește în Sibiu. De găsit pe www.facebook.com/denesd2 și pe www.instagram.com/david.x

 Dacă unii fac doar selfies, noi facem selfies + self-interviuri. Self-interview-ul este un exercițiu care ajută la dezvoltarea modului de lucru prin articulare verbală (în scris în cazul nostru). Scopul este să îți pui întrebări pentru dezvoltarea ideilor, documentare și/sau reflecție. Odată publicat self- interview-ul este și un instrument pentru împărtășirea ideilor, lucrărilor, metodelor de lucru, strategiilor, etc. Sau pentru a oferi curioșilor care se întreabă de unde a apărut personajul acesta, ceva mai mult. (Reforma)